Moeiteloos wedstrijden rijden

service 1 - Mentaal Optimaal

Ieder mens kan een coach gebruiken. Een coach is geen therapeut, maar een sparring partner die jou de spiegel voor houdt. Veel mensen halen nauwelijks voldoening uit hun leven. Allerlei blokkades kunnen je belemmeren in je functioneren. Mentaal Optimaal kan jou helpen je blokkades op te sporen en deze weg te werken. Het resultaat: genieten van wat je doet en ervaren dat je een vervullend leven leidt.

service 2 - Mentaal Optimaal

Moeiteloos leven en werken

In je dagelijks leven kan je tegen allerlei zaken aanlopen die je niet gelukkiger maken. Soms zit je door beperkende overtuigingen je eigen geluk in de weg en heb je het gevoel dat je geen vervullend leven leidt. Mijn coaching aanpak heet ook wel “Effortless Coaching” omdat alles wat ik met je wil bereiken in het teken van de moeiteloosheid staat. De oplossing zit in jezelf, ik help je hem te vinden.

leaf - Mentaal Optimaal

Hoe ik met je aan het werk ga

Je bent van harte welkom voor een ‘ontdekkingssessie’. Die kost je niets, alleen tijd.

In deze intake bespreken we jouw vragen en bepaal je de verdere stappen.

Waarom Effortless coaching?

Moeiteloos leven en werken 

Vijf Kenmerken van Moeiteloos Leven

 

1. Verbondenheid met de bron

We zijn allemaal verbonden met dezelfde bron die ons onderhoudt. Deze voorziet in alles wat we nodig hebben. Er is voldoende voor iedereen en samen kunnen we alles.

2. Vrij geven en ontvangen

Als je weet dat er overvloed voor iedereen is kun je vrij delen met elkaar en gaat het allemaal vloeiend. Hou dingen niet vast, laat ze vrij stromen tussen jou en anderen.

3. Moeiteloze Respons

Intuïtie laat je in elke situatie voelen wat de juiste keuze is. Accepteer de werkelijkheid als uitgangspunt, neem zelf verantwoordelijkheid voor je omstandigheden, verlang niet de goedkeuring van anderen. Dan gaat alles moeiteloos.

4. Ongebonden Intentie

Onzekerheid is geen onveiligheid, probeer de toekomst niet te bepalen, leef nu, vanuit een duidelijke intentie. Het landschap verandert steeds op je reis.

5. Unieke Bijdrage

Jouw opdracht is om jezelf tot volle bloei te brengen, niet als een ander te zijn, dat doen ze zelf wel. Jouw unieke bijdrage is je echte zelf te zijn, onbezorgd en moeiteloos.

8 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support

Meer weten over mijn aanpak?

Een intake, ook wel ontdekkingssessie genoemd, kost je niets.